Yolanda García: “El descobriment del segle és la ràdio a la carta”

Fa 40 anys debutava a la ràdio a Tarragona. El 1984 es posava en marxa Ràdio Mar, de la Cadena 13, la primera cadena de ràdio privada en català que va suposar una escola per a ella i altres companys. Aquí comença la trajectòria professional de Yolanda Garcia, que pocs anys després la portarà a la Cadena SER on farà de tot: fórmula musical, falques publicitàries, programes, especials al carrer i informatius en diversos formats. El 2000 obre una etapa d’una dècada a Tarragona Ràdio que la consolida com una de les veus referents al territori amb un magazín diari de sis hores. 

PUBLICITAT

Ara, allunyada dels micròfons, Yolanda Garcia ha estat la convidada al cicle d’entrevistes de Ràdio Ciutat de Tarragona per celebrar els 10 anys de l’emissora i el centenari de la ràdio a Catalunya. Com a oient, diu que la ràdio manté el caràcter innovador de fa dècades i que la gran revolució és poder escoltar ara els continguts com i quan vulguis.

Yolanda Garcia veu la ràdio local com una eina imprescindible per estar ben informat d’allò que passa al nostre entorn. Una ràdio que, segons ella, ha de tenir sempre vocació de servei públic. 

PUBLICITAT