Zoo i Cultrum encapçalen la proposta musical de Santa Tecla

L’ajuntament de Tarragona ha anunciat la programació de Santa Tecla i els concerts de Zoo i Cultrum del 20 de setembre encapçalen la proposta musical al Camp de Mart. La celebració dels set-cents anys de Santa Tecla començarà aquest 2021, però des de l’Ajuntament esperen poder “donar-li l’esclat final que mereix aquesta efemèride l’any 2022”.

PUBLICITAT

Camp de Mart serà novament el centre neuràlgic de les festes, on se celebraran les Barraques amb l’actuació de Fetitxe13 i Tremenda Jauria. La Terrasseta celebrarà en aquesta edició el seu 10è aniversari. Aquesta edició recuperarà també els actes més tradicionals com el Seguici Popular, els Balls Parlats, la Moixiganga i Dames i Vells. Inés Solé, consellera de cultura, destaca la tornada del Seguici al complet després de dos anys.

Solé ha avançat també que els castells tindran protagonisme, però “encara s’està treballant en quina serà la seva presència el dia 23“. En total s’han programat uns 300 actes amb un pressupost de 400.000, el mateix que el de 2019. Totes les activitats necessitaran entrada i són de preus variats. Aquestes es podran aconseguir a través de diversos portals, l’obertura serà escalonada pels diferents actes a partir del 26 d’agost.

PUBLICITAT