Punt de partida del Nàstic de Nano que convenç

L‘estrena de Nano Rivas al Nou Estadi davant el Cádiz ha convençut, però no ha servit per sumar el primer triomf de la seva segona etapa com a tècnic a Tarragona (0-0).

PUBLICITAT

L’equip ha fet un pas endavant, se l’ha vist còmode, atrevit i proposant, i el més important, impossibilitat en joc d’un Cádiz aspirant a Primera Divisió i amb molt de potencial ofensiu.

En la primer apart, els granes han dominat i anulat a un Cádiz que no ha sabut com fer mal a una defensa molt compacte i segura. Fali i Pleguezuelo han convençut i Márquez ha demostrat el seu joc amb pilota.

El protagonisme s’ha repartit a la segona part del partit, on els gaditans han estat més insicius, però els granes han gaudit de més ocasions, sobretot, una de molt clara d’Álvaro Vázquez després d’una centrada de Fali, que ha refusat Cifuentes.

Nano ha valorat el seu primer xoc, destacant que encara hi ha molt marge de millora. L’anècdota negativa de l’enfrontament ha estat la possible lesió d’Álvaro Vázquez, que ha marxat amb molèsties del terreny de joc i encara no es coneix quin serà l’abast de la lesió.

PUBLICITAT