A la Pobla se li escapen els tres punts en un bon partit

La Pobla de Mafumet tenia una gran oportunitat aquest diumenge per entrar en places de play-off d’ascens. Tot i que els tarragonins van fer un gran partit, no van aconseguir sumar els tres punts i capgirar el marcador després del gol inicial de Solans.

El conjunt dirigit per Adolfo Baines era conscient que necessitava una victòria per tornar a agafar confiança després de la derrota de la setmana passada davant el Castelldefels. Al minut 16′, el conjunt visitant es podria haver avançat al marcador, però Solans quan ja havia superat al porter l’enviava fora i donava aire al conjunt pobletà. Aquesta jugada feia reaccionar als locals. El filial grana va ser el clar dominador durant els primers 45 minuts, però la falta d’encert en els metres finals i la poca imprecisió a l’hora de finalitzar les jugades va fer que els dos conjunts marxessin al descans empatant a zero.

A la represa, el CF Peralada va estar més encertat. Al minut 55′, novament Solans amb una bona rematada de cap, aprofitava una bona centrada per la banda esquerra per enviar la pilota al fons de la xarxa. Aquest gol va afectar psicològicament als tarragonins que tot i ser els protagonistes amb la pilota no van aconseguir empatar.

L’entrenador de la Pobla de Mafumet, Adolfo Baines, assegurava que havia sigut una llàstima no haver pogut sumar els tres punts.

Ara mateix els pobletans són vuitens amb setze punts. Diumenge vinent a les 12:00h de migdia, els tarragonins visitaran a la Rapitenca amb l’objectiu de tornar a sumar de tres en tres.