A un partit de 2a A

El Nàstic de Tarragona guanya el primer partit de play-off davant el Racing de Ferrol (0-1), acumula cinc victòries consecutives i es classifica per la final.

Durant la primera meitat, els gallecs han dominat amb claredat i han disposat de dues oportunitats clares de gol, però Manu García, ho ha evitat donant vida als granes.

A la represa, el Racing de Ferrol ha baixat la intensitat. Els tarragonins han aconseguit avançar-se al marcador. Al minut 59’, Dani Romera, ha recollit un mal refús dins de l’àrea, ha assistit a Nil que ha enviat la pilota al fons de la xarxa. Els últims minuts han sigut d’infart, els de Cristóbal Parralo podrien haver empatat el partit, però el porter grana, novament, ha tornat a demostrar el seu bon estat de forma.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, valorava així l’enfrontament.

Així doncs, els tarragonins tornen a casa amb la feina feta i se situen a només a una victòria de la categoria de plata. La final serà dissabte vinent, a les 21:00h, davant el Villarreal B a Balaídos.