Acariciant el play-off

Nova victòria del Nàstic de Tarragona. Els granes s’han imposat a l’Algeciras per 1 a 0 després de fer una de les millors primeres parts de la temporada.

Els granes han començat el partit molt actius. Només començar, els tarragonins es podrien haver avançat després d’una bona jugada col·lectiva, però finalment la rematada de Robert Simón ha sortit fregant el pal. El Nàstic ha sigut el clar dominador de la pilota i al minut 34′, Dani Romera s’ha estrenat com a golejador enviant la pilota al fons de la xarxa després d’una bona centrada per la banda dreta de Pol Domingo. L’equip visitant s’ha quedat amb deu i això els ha sentenciat. Els granes podrien haver marcat el segon, però l’àrbitre ha considerat que l’esfèric no havia creuat tota la línia.

A la represa, la intensitat dels granes ha baixat. L’Algeciras ha dominat durant tota la segona meitat i ha disposat d’una ocasió clara per empatar el partit. Els minuts finals han sigut d’infart, però la solidesa defensiva dels tarragonins ha permès que els tres punts es quedessin a Tarragona.

L’entrenador grana, Raül Agné assegura que ells mai han deixat de creure i que lluitaran cada partit com si fos l’últim.

Ara mateix, els granes són setens amb 34 punts i se situen a només un punt de les places de play-off. Diumenge que ve s’enfrontaran a l’Atlètic Balears on buscaran continuar sumant de tres en tres i aconseguir així, la quarta victòria consecutiva.