Acompanya l’equip al Johan Cruyff

Després de la victòria de la setmana passada davant el Cornellà per 1-0, el Nàstic de Tarragona s’enfronta aquest dissabte (19:00h) al Barça B. Ara mateix, els tarragonins són setens amb 38 punts i se situen a només dos de la zona de promoció d’ascens.

PUBLICITAT

L’entitat grana organitza un nou desplaçament per animar a l’equip a l’Estadi Johan Cruyff i d’aquesta manera ampliar junts la ratxa positiva de les últimes cinc jornades de lliga. Tots els socis nastiquers que vulguin acompanyar a l’equip ho podran fer per 16€. El preu inclou l’entrada i el Gimnàstic de Tarragona subvenciona el desplaçament en autocar. Els menors compresos entre 0 i 14 anys, acompanyats d’un adult, podran accedir gratuïtament a l’Estadi Johan Cruyff . Tot i ser l’accés de franc, el mateix dia caldrà retirar la invitació a les taquilles del mateix estadi culer.

Les entrades es posen a la venda avui a partir de les 11h a les oficines del Nou Estadi i la promoció estarà vigent fins divendres a les 13:30h o fins esgotar existències.

El partit es disputarà aquest dissabte 5 de març a partir de les 19:00h. La sortida es realitzarà a les 16:30h des de la Imperial Tarraco i a les 16:45h des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona a partir de les 18:50h.

PUBLICITAT