Adolfo Baines renova amb la Pobla de Mafumet

El tècnic de la Pobla de Mafumet, Adolfo Baines renova per una temporada més. Així ho ha confirmat el club, la continuïtat del tècnic que, tot just fa un any, començava la seva aventura al filial grana.

PUBLICITAT

Una temporada de transició, on el conjunt pobletà començava amb un projecte des de zero amb una metodologia de joc diferent, atrevida i que ha acabat amb una vinculació especial dins el vestidor. Factors que han esdevingut clau per acabar decidint la continuïtat del tècnic navarrès.

La Pobla ha lluitat per la permanència a la Tercera Federació després d’un bon inici, on al mes de desembre va patir una davallada de resultats, sobretot de cara a porteria. Tot i així, ha acabat amb molta solvència la campanya amb una més que còmode setena plaça. Així valorava la seva continuïtat, el tècnic de la Pobla de Mafumet, Adolfo Baines.

S’espera que en les properes setmanes es confeccioni la plantilla del conjunt pobletà on és clau la tasca d’acompanyament i aprenentatge a joves talents que puguin seguir aprenent i susceptibles de poder ser utilitzats pel primer equip del Nàstic.

Enguany, ha estat el cas de Victor Valverde o Montalvo que han pogut debutar amb el primer equip grana. Adolfo Baines ha destacat que la seva ambició és millorar la posició d’aquesta temporada, i, fins i tot, acabar lluitant pels llocs de playoff d’ascens.

PUBLICITAT