Al CBT li espera una final a Múrcia

El CBT haurà d’esperar uns dies més per evitar el descens directe de manera matemàtica. La derrota davant La Roda per 67 a 80 va ser la part negativa d’una jornada amb bons apunts positius com la derrota del Cornellà i del Jairis.

Va ser un bon partit dels blaus que van tornar a caure per petits detalls. La Roda va fer un partit seriós amb poques errades. El CBT tampoc va saber fer un pas endavant quan els manxecs no van acabar d’entrar al partit. La bona defensa al tercer quart i la reacció blava es va aturar amb els quatre punts d’avantatge que es van esvair en pocs minuts.

Amb les derrotes dels dos únics rivals directes del CBT, els de Berni Álvarez saben que el partit davant el Jairis serà una final per decidir si tarragonins o murcians són els caps de sèrie de la seva eliminatòria pel descens o si hauran de desplaçar-se en la tornada de l’eliminatòria.

El CBT viatjarà a Múrcia diumenge sabent que el seu rival ja està condemnat al Playout i que el Cornellà no té marge d’error si vol evitar el descens directe a Liga EBA.