Al Nàstic se li escapa el partit als últims minuts

El Nàstic de Tarragona no aconsegueix trencar la mala dinàmica lluny de Tarragona. Tot i que els granes han començat guanyant, l’Eldense ha sigut capaç de capgirar el marcador i emportar-se els tres punts (2-1).

Durant la primera meitat no hi ha hagut un clar dominador. Els dos conjunts han volgut ser protagonistes i mantenir la possessió de la pilota, però cap dels dos ho ha aconseguit amb claredat. De fet, la primera ocasió clara ha sigut al minut 38′ quan Joan Oriol ha intentat sorprendre des del seu propi camp després de veure al meta local avançat. Finalment, l’esfèric ha sortit fregant el travesser.

A la represa, l’àrbitre ha decidit xiular un penal a favor dels locals després d’unes mans dins de l’àrea. Tot i això, Manu García, ha aconseguit refusar amb contundència. La reacció dels granes ha sigut positiva. Els de Raül Agné han aconseguit avançar-se al marcador tres minuts després mitjançant Pablo Fernández. Després del gol, el Nàstic ha agafat confiança i ha disposat de diverses ocasions per ampliar el resultat, fins i tot, Pochettino ha estat a punt d’estrenar-se com a golejador grana, però finalment, l’esfèric ha impactat a la fusta. Quan semblava que els tres punts marxaven cap a Tarragona, el conjunt local ha capgirat el marcador, primer mitjançant Pedro Capó a la sortida d’un córner i, després, gràcies al gol d’Ortuño.

Així doncs, el Nàstic marxa a casa amb un sabor amarg després de no aconseguir sumar la segona victòria consecutiva de la temporada. Ara mateix, els tarragonins són catorzens amb sis punts. La setmana vinent, rebran al Real Múrcia amb l’objectiu de recuperar el camí de la victòria.