Alejandro Marco, sotscampió de Catalunya en categoria Infantil A

El jugador del Club Tennis Tarragona, Alejandro Marco, s’ha proclamat sotscampió de Catalunya en categoria Infantil al campionat disputat a les instal·lacions del club Tennis Els Gorchs.

Marco es va desfer dels seus rivals fins arribar a la final. En les rondes prèvies només va cedir un set i ja a la gran final va caure per 6-2 6-3 davant Eduardo Jaikov. Les cinc victòries prèvies el van impulsar al podi. Marco també va aconseguir una segona posició al torneig Godó Sots-14 que es va disputar al Tennis Tarragona durant el mes de gener.

Amb els resultats, Alejandro Marco aconsegueix l’accés directe al Campionat d’Espanya. També participarà al campionat estatal la tennista del club tarragoní, Susana Pujol.