Àlex Quintanilla analitza el funcionament de la 1a RFEF

Aquest dissabte el Nàstic de Tarragona es jugava tornar al futbol professional davant el Villarreal B. Els granes necessitaven guanyar si volien tornar a la categoria de plata, però l’objectiu no es va materialitzar. Els tarragonins van perdre 2-0 tot i fer un bon partit i hauran de continuar un any més a la 1a RFEF.

PUBLICITAT

Tot i que és cert que hi ha hagut millores, la professionalització de la tercera categoria de futbol està a hores lluny. Precisament, els de Raül Agné ho van poder comprovar aquest cap de setmana. El defensa grana, Àlex Quintanilla, va exposar al seu perfil de twitter una crítica a l’organització de la fase final de la 1a RFEF i a l’arbitratge remarcant que no van estar a l’alçada i que cal una millora urgent.

El futbolista va posar en valor el canvi que s’havia fet i reconeixia obertament que la 1a RFEF és més atractiva que la Segona B tot i que apunta que econòmicament continua sense ser rendible. A més a més, el central grana explicava que la calendarització i la promoció per xarxes socials durant la lliga regular no s’ha fet bé i que, tot això, també ha degradat el producte i l’interès dels aficionats i aficionades.

Les declaracions de Quintanilla no acaben aquí. El bilbaí remarca que portar la final de la fase d’ascens a més de 1000km de distància perjudica els equips i treu la il·lusió als aficionats i es mostra en desacord amb el fet que la Federació proposi un camp neutral i que els dos conjunts s’ho juguin tot a un únic partit.

Precisament, el central grana ha passat aquest matí pels estudis de Ràdio Ciutat de Tarragona, al programa Bon Dia Tarragona, per explicar el motiu pel qual ha fet aquesta crítica i analitzar la temporada.

El grana ha acabat felicitant els equips ascendits. Molts aficionats i clubs han mostrat el seu suport i esperen que se solucionin les coses. Cal destacar que el fil de Quintanilla ha obtingut un retuit del president de la Lliga, Javier Tebas, qui ha felicitat el central exigint una reacció per part de la Federació.

PUBLICITAT