L’Alpicat supera un ADT amb tres baixes

L’ADT cau davant l’Alpicat en un duel marcat per les tres baixes del conjunt tarragoní. Deng Mayot amb problemes amb el passaport, Joseph Kadji amb molèsties i Alexei Pérez, inscrit a la tercera jornada de lliga, no van poder participar al matx de la segona jornada. 

PUBLICITAT

El partit va ser un dibuix de la cara i la creu de l’ADT Torreforta que va patir en els instants inicials del partit al rival lleidatà que va aprofitar l’escàs ritme ofensiu dels de Borja San Miguel distanciant-se ràpidament. El partit es va trencar amb facilitat i els 28 punts de diferència eren un càstig excessiu. Tot i així, els auri-negres van començar a retallar distàncies a l’electrònic arribant als 17 de diferència, però l’encert continuat dels lleidatans desdibuixava l’intent de remuntada local. 

Amb aquesta derrota, l’ADT en suma quatre i cap victòria en els quatre primers partits de la temporada. Els dels barris de Ponent necessiten una victòria que els faci reenganxar-se a la zona mitjana de la taula per somiar amb la permanència. 

PUBLICITAT