Amb la mateixa moneda, el Nàstic venç a l’afegit

El Nàstic remunta al temps afegit per emportar-se els tres punts davant el València Mestalla. Els granes van donar la volta a l’electrònic i anotant el gol de la victòria en els últims instants, quelcom que ja va patir el Nàstic la passada jornada.

Els tarragonins van sortir des de l’inici amb molta intensitat amb dos xuts de Bonilla als primers vint minuts. Quan el Nàstic millor defensava i trobava bones ocasions de gol va arribar el 0-1 rival. La primera ocasió dels ché i després d’una incursió, Musah va definir per posar-se per davant al descans.

Després de passar per vestuaris, el Nàstic no va trigar en trobar l’empat en la primera acció ofensiva. Una centrada de Bonilla pentinada per Gerard Oliva on el defensor del València enviava la pilota al fons de la xarxa. Amb l’empat, el Nàstic es va créixer i va tancar els valencianistes a la seva àrea, tot i que els chés podrien haver anotat per ampliar distàncies en jugades de contraatac. Al 90, el davanter Escobar en un mà a mà amb Bernabé va enviar fora el xut i el Nàstic va pagar amb la mateixa moneda de com es va perdre la setmana passada a Castàlia. En una jugada a pilota parada de Bonilla, el rebuig queia als peus de Jesús Rueda que enviava al fons de la xarxa la pilota fent embogir l’afició grana. Aquestes són les declaracions de Toni Seligrat, l’entrenador del Nàstic de Tarragona.

El Nàstic treu sis punts a la zona de playout a falta d’onze jornades. La propera jornada, els tarragonins visitaran La Nucía, un dels equips més propers a la taula.