Antoni Pinilla i altres ex Nàstic al partit solidari contra la ELA al Girona – Barça

Antoni Pinilla, un dels comentaristes de la transmissió del Nàstic a Ràdio Ciutat de Tarragona, serà un dels protagonistes del partit per la lluita contra la ELA que jugaran Girona i Barça en la 44ena edició del Trofeu Costa Brava Solidari. Un duel que compta amb molts representants ex Nàstic, és el cas d’ex jugadors com Dani Tortolero, Jandro, Òscar Álvarez i Arpón, entre altres.

PUBLICITAT

A més, hi serà també l’ex tècnic grana Lluís Carreras i l’ex director esportiu Arnal, entre altres. Un matx solidari per recaptar fons per la investigació i donar suport als qui no disposen de recursos per poder pagar els costos del tractament per la malaltia de l’Esclerosis Lateral Amiotrófica. De fet, tota la recaptació del preu de les entrades aniran destinats a la Fundació Miquel Valls.

Per part del conjunt gironí i ex Nàstic hi seran: Òscar Álvarez, Jandro, Melero, Arnal i Peragón. Per les files del Futbol Club Barcelona i ex integrants del conjunt tarragoní hi seran Antoni Pinilla, Felip, Javi García, Arpón, Carreras i Tortolero. El partit, es disputarà diumenge 16 de gener a les 12h del migdia i es podrà seguir en directe per Esport3.

PUBLICITAT