Arrenca a Tarragona una de les competicions més destacades del tennis taula estatal

Tarragona serà seu, a partir d’avui divendres i durant deu dies, d’una de les competicions més destacades del tennis de taula al país. La competició s’encetarà avui mateix amb el torneig estatal Espanya i continuarà els dies vinents amb els Campionats d’Espanya Absoluts, la Copa del Rei i la Copa de la Reina d’aquesta disciplina.

PUBLICITAT

El Torneig Estatal que es desenvoluparà aquest cap de setmana i es reprendrà el cap de setmana de l’1 i el 3 de març, serà la competició amb més participació, amb 788 esportistes de 371 clubs diferents, entre els quals es troben 506 jugadors masculins i 282 palistes femenines. Miguel Ángel Machado, president de la Federació Espanyola de Tennis de Taula, ha explicat que arribaran a Tarragona “els millors esportistes de totes les categories” i considera que el Palau d’Esports és l’espai idoni per celebrar un esdeveniment com aquest, per les seves bones condicions pel que fa a la pista, les graderies i la il·luminació.

Sumant totes les competicions estan previstos més de 2.500 partits als quals el públic podrà accedir de manera gratuïta i gaudir d’un dels esdeveniments anualment més grans en el món del tennis de taula nacional.

PUBLICITAT