Bernabé: “Aquest escut no es mereix la imatge de La Romareda”

El Nàstic de Tarragona viu hores complicades després de la desfeta a Zaragoza. Els granes han dut a terme aquest dimecres una nova sessió d’entrenament per continuar amb la preparació pel partit d’aquest diumenge davant el Numancia al Nou Estadi.

PUBLICITAT

Bernabé Barragán ha donat la cara i ha comparegut en roda de premsa. El porter assegura que està sent una setmana complicada. Ha parlat de la imatge a la Romareda i de les paraules d’Abraham a l’acabar el partit sobre el compromís de la plantilla. Bernabé assegura que aquest escut no es mereix la imatge de la primera meitat a La Romareda.

L’andalús explica que, ara, el principal objectiu ha de ser canviar la imatge i demostrar, amb fets, l’agraïment i entrega a l’afició. El partit davant el Numancia, segons Bernabé, va més enllà del fet de guanyar o perdre. És qüestió d’honor i dignitat.

Un Bernabé clar i sincer. El Nàstic ha de seguir competint dignament fins a final de temporada i evitar repetir la imatge recent. La propera oportunitat serà diumenge a les 6 de la tarda al Nou Estadi.

PUBLICITAT