Berni Álvarez deixa la banqueta del CBT després de 13 anys

Berni Álvarez diu adeu a la banqueta del Club Bàsquet Tarragona després de 13 anys dirigint l’equip. Ho fa tot just dues setmanes després d’assolir l’ascens a la LEB Plata a la Fase Final de Liga EBA disputada a Mallorca.

FOTO: FEB
PUBLICITAT

L’exjugador i entrenador suma més de 31 anys al costat del bàsquet sigui com a jugador o a les banquetes on sempre ha dirigit al CBT. En la seva etapa com a entrenador ha estat a tres de les quatre categories estatals passant per Liga EBA, LEB Plata i LEB Or. El seu punt i a part com a entrenador no es farà encara, Berni encara tindrà tornejos internacionals amb les categories inferiors de la selecció espanyola. L’entrenador no va poder evitar emocionar-se amb el seu comiat recordant els moments viscuts durant aquestes temporades.

Berni fa ara un pas al costat per centrar-se en la política on podria entrar al consistori tarragoní el proper 28M. Berni tanca així un cicle de més de tres dècades al bàsquet tarragoní. Ara, arribi qui arribi a la banqueta blava, tindrà la difícil tasca de com a mínim igualar el rendiment de la figura històrica per excel·lència de l’entitat.

PUBLICITAT