Carla Díaz, experiència LF2 pel TGN Bàsquet

El TGN Bàsquet continua perfilant la plantilla per la propera temporada a Copa Catalunya. Després del bloc de renovacions del nucli principal de l’equip i el fitxatge de la base Helena Cortiella, ara el club lila fitxa l’aler pivot valenciana Carla Díaz.

PUBLICITAT

Díaz té experiència en la segona màxima categoria estatal on va jugar amb diferents equips com el Distrito Olímpico madrileny o el Picken Claret de València. La valenciana va militar en les categories inferiors d’un dels equips més exitosos de la història, el Ros Casares, amb qui es va proclamar sotscampiona d’Espanya en categoria cadet. La seva bona actuació en el campionat estatal li va valdre la preselecció espanyola cadet, en la qual es va quedar a les portes de l’equip perquè va ser el darrer descart. Això mateix va tornar a viure en categoria júnior. 

Díaz afirma que arriba amb moltes ganes de jugar en una categoria que encara no coneix, com és la Copa Catalunya. Es tracta d’una jugadora amb bona alçada i que pot jugar d’esquena al cèrcol. La seva polivalència donarà un plus a l’equip dirigit per Víctor Neila que aviat coneixerà els rivals per la 2020-2021. 

PUBLICITAT