Catherine Destivelle inaugura el Cicle de Muntanya 2019

La Diputació de Tarragona acull aquest dijous (19 hores) el tret de sortida a una nova edició del Cicle Muntanya i ho farà per la porta gran, amb l’alpinista i escaladora francesa Catherine Destivelle, amb la conferència “De l’escalada Boulder a l’alpinisme”.

PUBLICITAT

Desivelle parlarà de la seva àmplia trajectòria, des dels seus inicis com a escaladora Boulder fins a l’alpinisme d’alta muntanya, sent la primera dona que va completar un ascens en solitari a la cara nord de l’Eiger, una muntanya dels Alps suïssos, acabant l’ascensió en ple hivern en 17 hores.

El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, inaugurarà el cicle i farà lliurament un premi de reconeixement a dos pioners escaladors i alpinistes catalans: Josep Manel Anglada i Jordi Pons Sanjinés, dos companys de cordada dins de la història del muntanyisme, reconeguts arreu del món per la seva importantíssima empremta en el món de l’alpinisme i l’escalada.

Aquest nou cicle de muntanya tindrà lloc a l’Auditori de la Diputació fins a l’11 d’abril, cada dijous a les set de la tarda.

PUBLICITAT