Cinc positius per coronavirus al Brisasol Salou

Cinc positius al Brisasol Salou obliguen l’entitat de la Costa Daurada a aturar la seva agenda fins el proper dilluns 11 de gener. La plantilla del club que milita a la Lliga EBA ha començat l’any amb mal peu i tindrà només 6 dies per preparar-se pel primer enfrontament de l’any a la pista del SESE Bàsquet previst pel 16 de gener. Els de Jesús Muñíz hauran de complir amb el protocol després dels contagis nadalencs. 

PUBLICITAT

Aquests són els primers casos de Covid a un equip tarragoní de bàsquet. Encara no s’havia detectat cap en els altres tres equips que ja competeixen aquesta temporada. Tot i així, els equips de la província sí havien vist com el seu calendari cambiava degut a positius en altres plantilles com és el cas de l’ADT davant l’Alpicat o el del CBT a finals d’any davant el Gran Canaria que va obligar a l’equip tarragoní a ajornar dos dels seus partits complint amb el protocol. 

Els jugadors afectats del Salou no tenen cap símptoma greu i només hauran d’esperar una PCR negativa i complir amb el protocol per tornar als entrenaments amb normalitat. 

PUBLICITAT