Comença la remodelació del CF Pobla amb dos fitxatges i un tècnic nou

El filial grana busca renovar-se després d’acabar la temporada acabar ocupant el 14è lloc a la classificació. El pitjor de la seva història a 3a. És per això que els moviments a la plantilla no han tardat ha arribar.

PUBLICITAT

Ahir es va anunciar el fitxatge de Jorge Carreón. El futbolista de 21 anys, de caràcter ofensiu i procedent del Terrassa, ha firmat per una temporada. És la segona incorporació a la plantilla. La primera arribada va ser el mitjapunta de selecció sub19 del Marroc, Karim L’Koucha. El jove de 18 anys procedeix de la Damm i s’incorpora per dues temporades.

Però per partir de zero i renovar il·lusions cal remoure tot l’equip i l’encarregat de fer-ho serà Albert Company. El fins ara entrenador del CF Reus Cambrils comandarà la Pobla Mafumet la temporada vinent. Company ve avalat per una excel·lent campanya al capdavant del filial grana i es retrovarà, així, amb Sergi Parés com a director esportiu.

Incorporacions il·lusionant i tot un llistat de baixes. El filial grana ha anunciat la baixa del porter Arturo Cordero i Iván de Nova, dos jugadors que van arribar a entrenar i jugar amb el Nàstic. Arturo Osuna, Diego Garzón, Roger Escribà i Jesús López, són els altres 4 futbolistes que finalitzen contracte i no renovaran.

La pobla també perdrà a Salva Ferrer, Víctor Martínez, Brugui y Joel Lasso que pesen a formar part del primer equip del Nàstic en el seu retorn a 2ª B.

PUBLICITAT