Comença la segona volta pel CBT

Jornada important per l’Ibersol CBT davant el Villarrobledo. El rival dels blaus aquest cap de setmana va ser el primer rival de la temporada al qual van guanyar. Els de Berni Álvarez arriben al partit d’aquesta setmana amb 5 victòries i guanyar al Villarrobledo a casa, com ja van fer com a visitants, posaria al CBT en la cinquena posició de la taula i donaria una molt bona passa endavant davant un rival directe.

PUBLICITAT

El Villarrobledo arriba amb els mateixos partits i quatre victòries en els 11 partits que ha jugat. En aquell primer partit, els blaus van superar l’equip d’Albacete per 65 a 70. Ara, tots dos equips han millorat i s’han cohesionat. De fet, en aquella primera jornada encara no havia arribat David Ndiaye. 

El CBT arriba amb confiança després de guanyar la passada jornada al cuer i amb els dos partits pendents davant el Navarra i el Benicarló encara per disputar. Els blaus poden fer una gran passa endavant cap als playoffs. De sumar una nova victòria, el CBT pujaria a la cinquena posició i s’allunyaria de la zona conflictiva de la taula. 

PUBLICITAT