Començar el 2022 amb bon peu

Després de l’aturada nadalenca, l’equip ha tornat a la feina i aquest diumenge (12:00h) s’enfronta a l’Albacete en la jornada 18 de la Primera Reial Federació Espanyola de Futbol.

PUBLICITAT

Els dos conjunts arriben a l’enfrontament en una dinàmica completament diferent. Ara mateix, el conjunt de Rubén de la Barrera és líder amb 35 punts i no perd des del mes de novembre. Tot i això, l’Albacete té un punt feble: els partits fora de casa. Els manxecs han perdut quatre partits com a visitant, han empatat en una ocasió i només han aconseguit la victòria davant de tres rivals.

En canvi, els granes si alguna cosa han demostrat aquesta temporada, és que han fet del Nou Estadi, un fortí. Els tarragonins només han perdut un partit com a locals. Aquest va ser davant l’Atlètic Balears, el qual, van perdre 1-2 en un partit on les errades individuals van sentenciar el Nàstic.

L’entrenador grana, Raül Agné, assegura que està content amb el joc que proposa l’equip però és conscient que per ocupar la zona altra de la classificació els hi cal millorar en l’aspecte golejador.

Ara mateix, els tarragonins són dotzens amb 23 punts i aquest diumenge buscaran començar amb bon peu el 2022 regalant una victòria als aficionats.

PUBLICITAT