Compte enrere per acabar de confeccionar la plantilla del Nàstic

El Nàstic de Tarragona s’estrena aquest diumenge (19:30h) davant l’UD Logroñés a la 1a RFEF. Després de no aconseguir l’objectiu la temporada passada, aquest estiu la directiva s’ha posat les piles i ha aprofitat el mercat d’estiu per fitxar jugadors de renom i formar la millor plantilla possible.

PUBLICITAT

Tot i això, encara queden vuit dies de mercat que poden ser claus i una llicència sub-23 i una de gran. Àlex López és la gran incògnita. El de Calafell ha començat la pretemporada sota les ordres d’Agné, però encara no s’ha pres cap decisió sobre el seu futur al club. Per altra banda, un dels noms que més sonen és el de Mourad tot i que cada vegada sembla que estigui més lluny de Tarragona.

David Comamala, el director esportiu del Nàstic, es mostra satisfet amb la plantilla tot i que no descarta que vinguin nous jugadors. Amb la renovació de Pol Domingo i la incorporació de Montalvo al primer equip, Comamala explica que és important apostar pel planter grana.

Per altra banda, el director general del Nàstic, Lluís Fàbregas, ha volgut remarcar que falten tres dies perquè comenci la competició, i que els clubs de la 1a RFEF encara no saben si hi haurà alguna televisió interessada per retransmetre els partits.

Amb tot això, Fàbregas demana que hi hagi un operador interessat per donar els partits, ja que sinó els clubs es veuran perjudicats.

PUBLICITAT