Contra les cordes

El TGN Bàsquet perd el seu primer partit contra el CB Igualada i està obligat a guanyar al Sagrat Cor si no vol descendir. El conjunt lila va perdre el primer partit de la fase de playoff de descens contra l’Igualada 68 a 59 i un altra derrota condemnaria les tarragonines al descens, per tant si volen conservar la categoría, han de guanyar el següent partit per forçar un tercer que es disputaria a la pista de les igualadines.

PUBLICITAT

Les igualadines amb el factor pista a favor, han estat més intenses i més concentrades al partit. Els rebots ofensius, amb segones i terceres opcions de tir han posat una primera escletxa de 17 a 9, però al final del primer temps el conjunt lila ha pogut retallar diferències i marxar amb un 21 a 18. El segon quart ha sigut decisiu pel resultat final del partit i és que l’Igualada s’ha col·locat amb 10 punts per davant i només l’actuació de Pascual ha mantingut vives les aspiracions del conjunt lila.

En el segon temps, la tònica ha sigut la mateixa i tot i l’actuació destacada de Pascual i Hughes, el TGN Bàsquet ha anat a ratxes i a remolc durant tot el partit. Per tant, el TGN Bàsquet juga una verdadera final al Sagrat Cor aquest cap de setmana.

PUBLICITAT