A un punt d’Extremadura

Un punt és tot el que necessita el Nàstic de Tarragona per classificar-se de manera matemàtica als playoffs d’ascens a la Segona Divisió. Al club tarragoní li valen cinc dels sis escenaris possibles aquest cap de setmana i l’únic que el deixaria fora seria una derrota i una victòria per part del conjunt andorrà.

PUBLICITAT

Els de Toni Seligrat també buscaran una segona plaça que sembla difícil, però que és molt valuosa. Amb la tercera plaça, els granes haurien de buscar la victòria a les semifinals i la final per l’ascens. L’empat davant primers o segons classificats no serviria per anar a la pròrroga sinó que deixaria als granes eliminats.

Els tarragonins també hauran de vigilar amb les targetes grogues. En total són 9 els jugadors apercebuts que es podrien perdre el primer partit dels Playoffs a Extremadura.

En el darrer partit de la temporada regular, el Nàstic visita un Ibiza, que tot i ja estar classificat com a primer, no va donar el partit per perdut davant el Barça B i voldrà fer un bon partit per tancar la temporada davant la seva afició.

El duel a Can Misses es disputarà aquest diumenge a partir de les 12 del migdia en el qual podria ser el darrer partit de la temporada pels granes o si per contra, la temporada s’allarga dues setmanes més a Extremadura.

PUBLICITAT