Els rivals del Nàstic de la temporada 2021/2022

El Nàstic ja tindria grup per la temporada 2021/2022, els granes estarien amb els equips de la zona est i hauria de viatjar a Andalusia, Castella La-Manxa, Múrcia, València, les Illes Balears. Entre alguns rivals, els granes s’enfrontarien a 5 filials, a tres descendits: Castelló, Sabadell i Albacete Balompié. 

PUBLICITAT

A la reunió de la Federació Espanyola amb les 40 entitats que conformaran la categoria també s’ha parlat sobre altres aspectes de la temporada. Sobre la taula es manté la seu neutral per la fase d’ascens i seran cinc els equips que baixin a la Segona Divisió de la RFEF.

Segons el portal Cazurreando, també s’hauria tractat el salari mínim dels jugadors, l’obligatorietat de tenir gespa natural la temporada 22/23 i la quantia d’aval i d’ajuda que donarà la federació als clubs. D’altra banda, no s’ha comunicat res sobre els drets televisius i podrien quedar-se com fins ara. S’espera que avui votin els 40 equips i decideixin la distribució dels dos grups per la primera temporada de la Primera Divisió de la Real Federación Española de Fútbol.

Aquests són els rivals del Nàstic del grup II:

Sevilla Atlético, Betis Deportivo, Linares Deportivo, Atlético Sanluqueño, San Fernando CDI, Algeciras CF, RB Linense, Andorra FC, UCAM Murcia, CD Alcoyano, Albacete Balompié, Real Madrid Castilla, Atlético Baleares, Villarreal CF B, CD Castellón, UE Cornellà, FC Barcelona B, CE Sabadell FC i UE Llagostera.

PUBLICITAT