El Nàstic busca el primer ‘matchball’

El Nàstic de Tarragona busca el punt de partit aquesta jornada a L’Hospitalet. Els granes que van descansar la passada jornada volen continuar sumant i arrossegar la ratxa de partits consecutius sense perdre. El seu perseguidor directe, l’Andorra, no ha pogut avançar als de Toni Seligrat en els dos darrers enfrontaments que ha jugat. Primer va perdre davant el Cornellà com a local i després va ser l’Olot qui va golejar els andorrans per 3 a 0.

A falta de cinc jornades per a que finalitzi la primera fase de la competició, els granes són líders amb 8 punts de renda sobre el Lleida, quart classificat. Això deixa al Nàstic a nou punts de classificar-se matemàticament per a la segona fase on ja espera l’Eivissa a l’altre subgrup.

Davant L’Hospitalet, els granes van aconseguir guanyar com a locals amb un autèntic festival ofensiu. Tot i això, el rival vol donar la campanada per evitar la salvació que ara es troba força lluny dels interessos hospitalencs.

El partit entre L’Hospitalet i el Nàstic es disputarà aquest dissabte a les set de la tarda.