El Nàstic ja coneix el seus rivals 2022-2023 amb novetats

Ja es coneixen els rivals del Nàstic de Tarragona per la Primera Federació de la temporada 2022-2023. Així ho ha fet públic la Reial Federació Espanyola de Futbol i hi hauran novetats respecte la temporada passada amb equips que corresponien al Grup 1 com que s’afegeix la Sociedad Deportiva Logroñés, la Union Deportiva Logroñés o el Calahorra. A més, també hi ha filials com l’Athletic Club B, l’Osasuna B o la Real Sociedad B.

PUBLICITAT

Com a nouvinguts, el Nàstic s’enfrontarà al Numancia, el Murcia, l’Eldense o el descendit Amorebieta de Segona Divisió A. Amb tot, els granes s’enfrontaran amb vells coneguts com els habituals Barça B, Cornellà, Castellón o Atlético Baleares i s’afegeixen els valencians com l’Intercity o La Nucía.

Així doncs la Primera Federació que canvia la confecció dels grups que han votat els 40 representants de la categoria i el Nàstic evitarà tots els equips andalusos. El desplaçaments més llunyans serà la regió de Murcia i el país basc amb els filials d’Athletic, Reial Societat i Osasuna.

PUBLICITAT