El Nàstic ja no depèn d’ell mateix (0-1)

Segueix sense guanyar en aquesta segona fase el conjunt de Toni Seligrat. Derrota per la mínima del Nàstic de Tarragona en un partit on han dominat però sense premi.

S’ha avançat l’Ibiza al tram final de la primera meitat amb la única ocasió dels primers 45 minuts. Tenia les arribades el Nàstic, però un centre de Javi Lara ha acabat amb Sergio Castel rematant amb el cap i enviant la pilota al fons de la xarxa per posar el 0-1.

Els granes ho han intentat fins al final i han dominat durant la segona meitat sense aconseguir el gol de l’empat. Els de Toni Seligrat han tingut dues ocasions clares, la primera al minut 74 amb Pedro Martin rematant a porteria. Ha sigut al 94 quan ha tingut un altra bona ocasió amb el xut de Fausto Tienza que fregava el pal.

Amb aquesta derrota, el Nàstic es complica la vida i, de moment, no depèn d’ell mateix per entrar als Playoffs en aquests darrers tres partits. D’altra banda, l’Ibiza ha sentenciat amb la victòria al Nou Estadi la seva presència a la fase d’ascens.