El Nàstic ja té entrenador per la Primera RFEF: Raül Agné

Raül Agné serà el nou entrenador del Nàstic de Tarragona en aquesta temporada 2021-2022. El tècnic de Mequinensa dirigirà l’equip a la Primera Divisió de la Federació Espanyola amb opció a una segona temporada a l’entitat.

Raul Agne
PUBLICITAT

Agné compta amb experiència a la categoria de bronze del futbol espanyol on acumula més de 100 partits oficials a les disciplines del Cádiz, el Córdoba o el Girona, amb el qual va aconseguir l’ascens a la temporada 2007/2008. 

El nou entrenador del club grana també té experiència a la segona divisió i és que Agné ha estat a la banqueta del Zaragoza, del Tenerife, del Recreativo de Huelva i del propi Girona, al qual va entrenar després del seu ascens de categoria. La darrera etapa de Raül Agné va ser a Córdoba, un any abans va traslladar-se a Xina per entrenar un conjut de la segona divisió.

El nou tècnic del club grana té 13 jugadors confirmats a la seva plantilla. A més a més, l’entrenador afrontarà el canvi de la nova Primera Divisió de la Federació Espanyola amb dos grups de 20 equips amb una distribució nord/sud o est/oest.

PUBLICITAT