El somni comença a 1.000 quilòmetres

El Nàstic de Tarragona s’estrena a la nova Primera RFEF. Ho farà molt lluny, a gairebé 1.000 quilòmetres de la província, a Sanlúcar de Barrameda, Cadis. Els granes debutaran en la tercera categoria del futbol espanyol amb l’objectiu de reafirmar-se com un dels equips capaços de qualsevol cosa.

PUBLICITAT

Serà una temporada amb pocs canvis en la plantilla i és que el Nàstic va renovar el gruix de jugadors abans que finalitzés la temporada passada a la Segona B, encara sense conèixer quin era el futur del club. 

No serà una temporada fàcil quant als rivalls. Els granes s’enfrontaran enguany a tres equips que van militar a la Segona A la passada campanya: Sabadell, Castelló i Albacete. També ho farà davant rivals amb els quals va competir l’any passat i fins a cinc equips filials.

El primer pas en aquesta campnya serà diumenge a dos quarts de vuit de la tarda es farà el tret de sortida d’aquesta novedosa temporada 2021-2022 a l’estadi El Palmar.

El partit es podrà seguir en directe des de RCTGN en la web i amb els dispositius mòbils amb Carles Cortés i Antoni Pinilla.

PUBLICITAT