La Primera RFEF agafa forma

La Primera RFEF comença a agafar forma amb la reunió entre la Real Federación Española de Futbol i els equips ja classificats per aquesta nova categoria. La primera reunió entre clubs i federació ha deixat les primeres decisions que, més enllà de no perfilar res a nivell professional, sí que ho ha fet en el format que adoptarà la categoria. 

PUBLICITAT

La nova divisió comptarà amb dos grups de 20 equips distribuïts de manera geogràfica i que probablement adoptin el nom de est/oest o nord/sud. Dels 20 equips que disputaran la nova categoria i on el Nàstic ja ha aconseguit el seu bitllet. Dels dos grups, els primers ascendiran directament i els classificats entre el segon i el cinquè disputaran un Playoff per aconseguir les dues places restants cap a la Segona Divisió. 

Hi haurà 10 descensos en total cap a la Segona Divisió de la RFEF amb els cinc pitjors classificats de cada grup perdent la categoria. 

Algunes de les decisions seran també al voltant de les instal·lacions. Es preveu que a la temporada 22/23 tots els estadis tinguin gespa natural i que una temporada més tard, els camps puguin acollir fins a 4.000 espectadors.

La nova categoria ja coneix alguns dels equips que estaran en aquesta categoria la propera temporada. El Nàstic podria ser un d’ells si no aconsegueix l’ascens en aquesta temporada.

PUBLICITAT