La visita del líder examinarà un Nàstic enratxat

Arriba un dels partits més atractius de la Primera Federació. Nàstic – Castellón, un dels clàssics de la Primera Federació i que els dos equips s’enfronten en el millor punt de la temporada.

PUBLICITAT

El Nàstic ho fa amb una dinàmica de tres victòries consecutives a casa i després d’aconseguir el bitllet per la següent ronda de Copa, tot i que davant, té un Castelló gairebé invicte. Serà el retorn de Dani Romera al Nou Estadi Costa Daurada i qui aquesta temporada ja porta 6 gols en 11 jornades.

Els orelliuts no coneixen la derrota des de la primera jornada de lliga al camp del Barça Atlètic. Això si, només han aconseguit una victòria a domicili durant tota la temporada. Aixi valorava el duel, el tècnic del Nàstic, Raül Agné.

Un Nàstic que no podrà comptar ni amb Nil Jiménez ni amb Lupu tots dos lesionats en el partit de Copa a Las Gaunas amb el Racing Rioja. Tampoc hi serà Trilles que arrossega la lesió al genoll i on es preveu una de les grans entrades per aquesta temporada. El partit entre el Nàstic i el Castellón serà dissabte a les 17h de la tarda i es podrà seguir en directe a Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT