Moltes renovacions a l’espera del nou entrenador

El Nàstic de Tarragona va fer una passa endavant abans d’acabar la temporada on va començar a renovar a una gran part de la plantilla grana. Fins a 13 jugadors tenen contracte per continuar jugant amb el club tarragoní. Entre ells es troben el porter Alvaro González, els defenses: Trilles, Quintanilla, Pol Domingo, Bonilla, Joan Oriol i Albarrán. Al mig del camp segueixen amb contracte Fran Miranda y Fullana i a la zona ofensiva tenen contracte en vigor Carbia, Pol Ballesteros, Pedro Martín i Lupu.

PUBLICITAT

Si una cosa ha fet bé l’entitat grana, de moment, és fer prosperar la gran majoria de la plantilla i només s’han produït tres baixes al club. A la marxa de Toni Seligrat de la banqueta grana s’afegeix el ja anunciat adéu de Roger Brugué que farà el salt a la màxima categoria amb el Levante. D’altra banda, Fausto Tienza s’ha desvinculat unilateralment del Nàstic en els darrers dies i ha confirmat la seva marxa cap a Santander on jugarà amb el Racing. 

Ja hi ha hagut tres baixes al conjunt tarragoní però cap incorporació de moment. I s’espera que així continuï fins que no s’anunciï el nou entrenador. Aquesta serà la primera arribada a l’equip i s’espera que es produeixi en els propers dies. El nom que sona amb més força és el de Raül Agné tot i que Ivan Ania també sona per agafar les regnes de la banqueta del Nàstic per la temporada 2021/2022.

PUBLICITAT