Un Nàstic màgic, a un pas del somni de l’ascens (2-1)

Enlluernar i patir. Així ha aconseguit el Nàstic de Tarragona el bitllet cap a la final del playoff cap a la Segona Divisió A superant el Ceuta per 2 gols a 1 amb dianes d’Alan Godoy i Borja Martínez. Un Nàstic que començava amb l’empenta que tocava amb un Nou Estadi Costa Daurada vestit der gala amb més de 13.000 espectadors. Tot plegat però, amb incidents destacables en la prèvia del partit, amb una pedragada sobre l’autobús del Ceuta en la seva arribada.

Malgrat tot, començava l’empenta grana abocat al seu jugador playoff, Alan Godoy posaria el primer al minut 22 després de rebre una pilota llarga i amb l’exterior del peu, superant el porter visitant. Un gol moral que donava empenta als de Dani Vidal i es certificaria amb una acció colosal de Joan Oriol que posaria l’assistència pel cop de cap de Borja Martínez i posar el 2 a 0 al marcador.

Un resultat a priori, còmode però perillós i el Ceuta posaria la por al cos amb un gol de Rodri Rios al minut 66 de la segona meitat aprofitant una errada col·lectiva. El Nàstic, però tiraria d’ofici i va saber patir amb dues aturades d’Alberto Varo. Els tarragonins es queden a un pas del somni del ascens i ja espera el seu rival, el Màlaga amb l’anada a La Rosaleda, i la tornada al Nou Estadi Costa Daurada.