Wilfred deixa oficialment el Nàstic

Wilfred deixa el Nàstic de Tarragona. El ja ex porter de l’entitat grana ha rescindit el seu contracte de d’any i mig i abandona el club de la ciutat. El seu contracte signat fins el mes de juny de 2022 s’ha acabat. L’entitat grana ha acceptat la petició de sortida per motius personals del porter de Los Palacios y Villafranca. L’acord entre les dues parts s’ha acceptat després que la setmana passada el porter prenés la decisió. La directiva grana, que no estava satisfeta amb el seu rendiment no li ha tancat les portes. 

PUBLICITAT

En les darreres jornades, Gonzi ha pres la titularitat sota els pals i el Nàstic ja s’ha posat a buscar un segon porter per l’equip. 

Les opcions amb les que podria comptar Toni Seligrat de cara a l’any 2021 són diferents, però el nom que sona amb més força és el de René. El porter del Dinamo de Bucarest seria la opció que més agrada. Tot i així el projecte del Nàstic, que aspira a l’ascens, també té noms de Segona Divisió a la seva agenda més complicats, que suposarien un esforç econòmic extra.

PUBLICITAT