Dejan Bjelic marxa del Club Bàsquet Salou

El pivot serbi Dejan Bjelic deixa el Club Bàsquet Salou. Bjelic arribava a principis d’aquesta temporada amb el conjunt salouenc com una de les peces clau pels de Jesus Muñiz en la seva aventura cap a la LEB Plata.

Fotografia: Jonay González
PUBLICITAT

Bjelic ha vestit un total de tretEa partits la samarreta dels de la capital de la Costa Daurada i deixa una mitjana de 12,8 punts i 7,8 rebots en el seu camí a la categoria de bronze del bàsquet estatal.

Durant tot aquest 2023, el serbi no havia pogut realitzar cap entrenament amb el conjunt salouenc per problemes burocràtics i des d’aleshores ja no havia pogut realitzar cap partit amb el Salou. Tot i la baixa de Bjelic, els de Jesus Muñiz han tingut la capacitat de refer-se de la seva situació en lliga, on ara mateix es troba en llocs que assoliria la permanència.

Durant tota aquesta finestra de fitxages d’hivern, el Salou ha incoporat Jabs Newby i el mercat romandrà obert fins el 28 de febrer, on els de la capital de la Costa Daurada podrien realitzar algun altre moviment després de la marxa de Dejan Bjelic.

PUBLICITAT