Directe. Dissabte 17:00h: UCAM Murcia – Nàstic

El Nàstic de Tarragona s’enfronta aquest dissabte (17:00h) a l’UCAM Murcia en la jornada 32 de la Primera Reial Federació Espanyola de Futbol. Recordem que el partit de la primera volta va acabar amb un empat a dos. Els murcians van avançar-se al marcador després que Xemi aprofités una errada defensiva dels granes. Tot i això, Ribelles va aconseguir empatar amb una bona rematada de cap. Minuts abans del descans, novament Xemi va posar el seu equip per davant. A la represa, els de Raül Agné van sortir més endollats i Robert Simón va aconseguir anotar el segon, provocant així la bogeria al Nou Estadi Costa Daurada.

Els granes arriben a l’enfrontament d’aquest dissabte amb dues baixes importants. Per una banda, Aythami Artiles que pateix un esguinç al lligament lateral extern del genoll esquerra i per l’altra, Fran Carbia. El davanter grana va rebre la cinquena targeta groga la setmana passada davant el CD Castellón.

A falta de 7 jornades per acabar la lliga, els tarragonins són cinquens amb 47 punts. Per altra banda, els de José Manuel Aira són divuitens amb 32 punts, a set de la salvació.

El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona a partir de les 16:50h amb tot l’equip de transmissió.