Doblet pel Nàstic de Tarragona aquest cap de setmana

Al Nàstic de Tarragona se li gira feina. Aquest cap de setmana els granes tenen dues cites importants per continuar agafant ritme i perquè Agné comenci a definir el que serà el seu onze de gala. Dissabte els tarragonins es desplaçaran fins a Vilafranca per disputar la primera ronda de la Copa Catalunya i diumenge s’enfrontaran al Móra la Nova de Segona Catalana.

PUBLICITAT

Pels granes, els enfrontaments d’aquest cap de setmana, seran els primers com a visitant. Recordem que el Nàstic es va estrenar a casa amb una victòria als penals davant el Real Zaragoza i l’últim partit com a local va ser el passat dimecres davant el SD Huesca on els tarragonins van empatar “in extremis” (2-2).

Tot i que encara és aviat, ja es poden extreure les primeres conclusions: el Nàstic d’enguany il·lusiona i els jugadors del planter es reivindiquen.

L’entrenador del Nàstic, Raül Agné, assegura que el Vilafranca no els hi posarà les coses fàcils i que el seu objectiu continua sent el mateix: guanyar.

Si dissabte els tarragonins guanyen, passarien de ronda i s’enfrontarien al conjunt guanyador del Castelldefels-Lleida Esportiu.

PUBLICITAT