El Nàstic necessita guanyar un duel d’alçada

El Nàstic vol refer-se dels dos empats de la segona fase davant el líder del subgrup B, l’Ibiza. Els granes tindran davant un equip que ja acaricia la seva classificació al Playoff d’ascens a la segona divisió. 

PUBLICITAT

Els balears arriben com a líders indiscutibles i a una victòria de certificar la seva presència als Playoffs. L’Ibiza també podria confirmar-ho si l’Andorra o el Barça B perden. D’altra banda el Nàstic ha perdut tota la diferència aconseguida en la primera fase de la competició i ja hi ha un triple empat entre els tres equips del subgrup català. Barça B i Andorra han igualat el promig dels de Toni Seligrat que han de donar una passa endavant si no volen perdre terreny en la lluita per ser un dels tres primers classificats.

En aquests playoffs ja ha entrat el Badajoz i n’hi ha tres equips que podrien classificar-se aquesta setmana. La millor notícia pel Nàstic seria una victòria que eviti complicacions de cara a la segona volta de la competició. Els granes tenen l’average guanyat amb els dos equips de la federació catalana.

El duel de líders entre Nàstic i Ibiza es disputarà aquest diumenge a les 12 del migdia al Nou Estadi en la tercera jornada de la segona fase de la Segona Divisió B.

PUBLICITAT