Dues errades condemnen al Nàstic

Primera derrota de la temporada com a local del Nàstic de Tarragona. Els granes han perdut 1-2 davant l’Atlètic Balears, el líder de la classificació, en la jornada 14 de la Primera Reial Federació Espanyola de Futbol.

Els tarragonins han començat el partit endollats i molt superiors al rival. Els granes han sigut els clars dominadors de la pilota i han generat nombroses ocasions. Al minut 7, el Nàstic s’ha avançat al marcador després d’un golàs per l’escaire des de la frontal de l’àrea de Jannick Buyla. El Nàstic podria haver marxat al descans amb el marcador a favor, però al minut 37, després d’una bona centrada dels mallorquins, Trilles ha enviat la pilota al fons de la seva porteria i els dos conjunts han marxat al descans empatant a u.

A la segona meitat, els tarragonins han seguit generant ocasions, però, de nou, una errada del porter Manu, ha sentenciat el partit i l’Atlètic Balears ha aconseguit capgirar el marcador. Després del segon gol, el Nàstic ha seguit insistint, però la falta d’encert davant la porteria ha fet que la victòria s’escapés per primera vegada al Nou Estadi aquesta temporada.

L’entrenador grana, Raül Agné, reconeix que aquesta derrota ha sigut dolorosa perquè creu que el Nàstic ha merescut emportar-se els tres punts tot i les dues errades.

Així doncs, el Nàstic és tretzè amb 19 punts i dissabte vinent s’enfrontarà al Cornellà on intentaran trencar amb la mala ratxa fora de casa i sumar els primers tres punts com a visitant per escalar llocs a la classificació.