Dues tarragonines al primer equip ciclista català femení de l’UCI

El ciclisme català donarà un gran pas endavant aquest cap de setmana. Hauria d’estar ja normalitzat, però el primer equip femení català professional de la UCI, el MassiTactic del Club Ciclista Baix Ter de Torroella de Montgrí, començarà a rodar aquest diumenge a la Volta València.

PUBLICITAT

Davant d’aquesta fita més que remarcable, l’equip està format per dues tarragonines a les seves files, una d’elles, Mireia Benito, de Llorenç del Penedès, i l’altra, Cristina Aznar.

Tot i que la Cristina no hi participarà, explica el que suposa pel ciclisme espanyol i català, la formació d’una vegada per totes d’un equip femení. Aquesta Volta, igualarà també els premis femenins amb els masculins, barreres encara per trencar, però que comencen a veure la llum.

D’altra banda, la mateixa Cristina Aznar explica l’experiència d’haver-se conegut en un petit ‘stage‘ amb l’equip i les integrants que va tenir lloc a Empúria Brava la segona setmana de gener. La ciclista ho valora i destaca el potencial del grup.

El grup està format per 11 integrants, però aquest cap de setmana només hi competiran Teresa Ripoll, Elisabet Escursell, Elisabet Llabrés, Sandra Moral, Noemí Ferré i la mateixa Mireia Benito de Tarragona.

PUBLICITAT