Dues versions en l’estrena de l’ADT

Dues versions i dues derrotes per l’AD Torreforta. Els dos primers partits pels de Ponent de la pretemporada 2020/2021 van acabar amb derrota. Això sí, les sensacions amb les quals es van finalitzar els dos enfrontaments van ser ben diferents. L’ADT arribava a l’estrena de la Lliga Catalana EBA sense entrenaments complets a la pista del Salou. Els tarragonins van sobreviure els primers deu minuts però el rodatge dels locals va servir per trencar el partit al segon quart i estirar el marcador al tercer i al darrer quart.

El segon partit en menys de 24 hores era una prova totalment diferent amb un ADT més organitzat i fins i tot posant contra les cordes al Valls. De fet, els de Ponent anaven per davant al final dels dos primers quarts. Les noves incorporacions van funcionar i l’equip va jugar com si portés dos mesos entrenant. L’adaptació de l’equip de Borja San Miguel ha sigut ràpida i tot i que el resultat final va ser de 68 a 54, l’ADT marxa amb bones sensacions del segon enfrontament.

L’ADT visitarà dimarts l’Alpicat a dues setmanes de l’inici de la Lliga EBA. A la primera jornada, el conjunt groc-i-negre rebrà la visita de l’Anagan Olivar aragonés.