El bàsquet 3×3 professional omplirà la Plaça Corsini amb el Circuit 3X3 Pro de la Federació Catalana

La plaça Corsini es convertirà en pista de bàsquet per acollir, el 29 de juny, el Circuit 3X3 Pro de la Federació Catalana de Bàsquet. El torneig comptarà amb la participació d’equips professionals tant catalans com d’arreu d’Espanya i del món.

PUBLICITAT

Les tres parades d’aquest circuit pro seran La plaça Corsini de Tarragona, el Port de Badalona i el passeig de Gràcia a Barcelona i els guanyadors del torneig obtindran, a més de premis en metàl·lic, l’accés al 3×3 World Tour de Shanghai i al 3×3 Women’s Series de Debrecen pel campió masculí i femení, respectivament.

Per la seva banda, el conseller d’Esports i Turisme Esportiu de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, ha recordat que el 3×3 “és una modalitat integrada totalment al món del bàsquet català que ja és una disciplina olímpica” així com que “Estem molt contents de ser una de les tres ciutats, que acollirà aquest nou esdeveniment en el qual podrem veure en directe i al centre de la ciutat esportistes nacionals i internacionals de màxim nivell”.

PUBLICITAT