El Black Friday és grana!

El Nàstic de Tarragona ofereix tres ofertes exclusives pel Black Friday 2021 i així gaudir del Nàstic-Atlètic Balears de diumenge, a les 16:00 hores, al Nou Estadi.

PUBLICITAT

Per una banda, tots els aficionats grana podran adquirir dues entrades a les zones de Gol Nord o Gol Sud al preu de 5€, estalviant així 25€. La mateixa oferta es fa extensible a la zona de Preferent, amb un descompte de 30€ en adquirir el pack de dues entrades per 10€. Aquesta promoció estarà vigent fins diumenge i es podran comprar a les oficines del Nou Estadi i a les botigues oficials l’Energia del Nàstic.

La segona de les promocions es realitzarà exclusivament a les botigues oficials l’Energia del Nàstic. Tant a la botiga de l’Avinguda Catalunya com a la del Nou Estadi, per cada 15€ de compra de marxandatge, el client obtindrà una entrada de franc a escollir entre les zones de Gol i/o a Preferent. Aquestes dues promocions estaran disponibles a partir davui i fins diumenge. A més a més, tots els articles de botiga tindran un descompte del 30% en tots els articles (no acumulable a altres promocions).

Finalment, el Black Friday del Gimnàstic de Tarragona també tindrà un descompte molt especial per abonar-se a la Grada d’Animació del Nou Estadi. Tots els joves compresos entre els 15 i 25 anys podran formar part del #TocaNàstic per tota la temporada al preu de 30€. La gestió de l’abonament es podrà realitzar a les oficines del Nou Estadi i també a la pàgina web oficial  gimnasticdetarragona.cat fins al dilluns 29, coincidint amb el Ciber Monday.

Recordem horaris dels punts d’atenció al soci i aficionat.

  • Oficines Nou Estadi: de dilluns a divendres de 9 a 13:30h i de 16 a 19 hores. El diumenge, a partir de les 14h.
  • Botiga-Estadi l’Energia del Nàstic: de dilluns a divendres de 17 a 20 hores; els dissabtes al matí, de 10 a 14 hores; i diumenge, a partir de les 14h.
  • Botiga-Museu l’Energia del Nàstic: de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 17 a 20 hores; dissabte, de 10 a 14h.
PUBLICITAT