El Brisasol CB Salou és equip de LEB Plata

El Club Bàsquet Salou ha aconseguit un ascens històric a LEB Plata, després que el Barça B cedís la seva plaça per no voler jugar al damunt d’EBA. Amb aquest acord d’intercanvi, és el primer cop que el CB Salou jugarà en aquesta categoria.

Foto: Jonay González
PUBLICITAT

L’inici de la temporada va començar irregular per part dels salouencs després de 4 derrotes significatives en els primers partits. Però a poc a poc es van saber refer amb bons resultats i poder-se classificar per la Fase Final Lliga EBA, disputada a Gandia. Els de Jesús Muñiz era la segona temporada consecutiva que es classificaven per la fase final per ascendir a LEB Plata i que al final han aconseguit l’objectiu. Ara mateix la meitat de la plantilla continuarà amb l’equip salouenc i ja estan treballant als despatxos per poder-se reforçar per poder competir al més alt nivell en la categoria. Jesús Muñiz, tècnic del Brisasol CB Salou ha esmentat que “es sent molt orgullós i és històric pel club haver arribat fins aquí“.

Des del club volen mantenir-se en la categoria amb un equip competitiu i volen jugadors que facin un pas més respecte a professionalitzar més l’equip.
PUBLICITAT