El Campionat Sots-18 d’atletisme es disputarà a Tarragona

Tarragona serà la seu del campionat d’Espanya sots-18 a mitjans d’octubre. La Federació Espanyola d’Atletisme ha actualitzat el seu calendari després que les cites hagin quedat ajornades per la pandèmia de la Covid.19. Així, el proper 17 i 18 d’octubre i amb motiu del 30è aniversari del Club Atletisme Tarragona, la ciutat albergarà novament un campionat estatal d’atletisme. 

PUBLICITAT

Es tracta del segon campionat en dos anys, l’altre es va disputar el 29 i 30 de juny del passat 2019 i que va acollir un altre campionat de categories de formació. En aquell cas es va tractar d’un Sots-23. La cita d’enguany havia de realitzar-se el 4 i 5 de juliol.

Amb l’actualització del calendari, el Campionat d’Espanya Absolut i de Clubs es disputarà a Madrid els dies 12 i 13 de setembre. L’escenari marxarà a Ciudad Real per la disputa del Campionat d’Espanya de Federacions Autonòmiques una setmana més tard. Per contra, el món de l’atletisme ha hagut de cancel·lar altres competicions com el sots-20  de Pista Coberta a Sabadell o el Campionat de 20 quilòmetres marxa.

PUBLICITAT