El CB Salou afectat pels forts aiguats en el Pavelló Central

Les fortes pluges també van arribar fins a terres salouenques fins al punt de què les instal·lacions del Pavelló Central de Salou es va veure afectat.

TWITTER CB SALOU. PAVELLÓ CAP SALOU
PUBLICITAT

En aquest cas el CB Salou després d’assolir un ascens històric a LEB Plata per aquesta temporada es veu afectat en entrenar a les seves instal·lacions. Des de l’Ajuntament de Salou han començat a buscar solucions amb els ajuntaments de Tarragona i Reus. Tot això per poder aconseguir entrenar en alguna altra instal·lacions, acord en la categoria de LEB Plata. Un Pavelló on el parquet ha quedat bufat i no està en condicions en poder entrenar i jugar allí. El president del Salou Santi Benito recalca que “estan treballant en diferents casuístiques per poder entrenar”. 

El CB Salou es veu obligat en disputar les seves primeres 6 jornades de lliga fora del Pavelló. Ara mateix, estan pendents de noves notícies i s’espera que en el mes de novembre ja puguin disputar el primer partit oficial com a local al Pavelló Central de Salou. De moment el primer entrenament l’han realitzat en el Pavelló Cap Salou.

PUBLICITAT